[ 2014-07-01 ] Й.В.Надзвичайний і Повноважний Посол РУМУНІЇ в Україні пан Корнел Іонеску відвідав Українську Конфедерацію Журналістів 27 червня 2014р. (11:00)


Надзвичайний і Повноважний Посол РУМУНІЇ в Україні пан Корнел Іонеску та другий секретар Посольства РУМУНІЇ в Україні пан Іон Навал відвідали Українську конфедерацію журналістів 27 червня 2014р. об 11:00.
Під час зустрічі відбулась плідна дискусія щодо співпраці у створенні нового міжнародного проекту «Україна – Трансатлантична Спільнота. Мости дружби: Україна – Румунія», який представлятиме аналітичну та іміджеву інформацію, стан та перспективи багатостороннього співробітництва між Україною та Румунією.
Можливі потенційні учасники вищезазначеного проекту: Посольство Румунії в Україні, Посольство України в Румунії, міністерства, державні та громадські інституції.
У проекті заплановано участь у виставкових заходах та планується бути представлений до національного свята Румунії Дня Об’єднання 1 грудня 2014р.
Надзвичайний і Повноважний Посол РУМУНІЇ в Україні пан Корнел Іонеску зазначив, що сьогодні відбувається зростаючий розвиток українсько-румунського діалогу між нашими країнами та встановлюється взаємовигідне співробітництво у різних сферах.
У рамках зустрічі успішно відбулась презентація видавничої серії Української конфедерації журналістів, а саме:
"Золотий фонд нації. Україна - єдина країна";
«Національні лідери України», довідково-енциклопедичне та біографічне видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати» (том V, частина перша);
Україна наукова. Національна академія аграрних наук України;
Національні лідери України;
ГУАМ - политика, экономика, культура;
Україна – Узбекистан;
Україна – Азербайджан;
Мости дружби. Україна – Росія тощо.
Надзвичайному і Повноважному Послу РУМУНІЇ в Україні пану Корнелу Іонеску було запропоновано стати Головою редакційної ради міжнародного проекту «Україна – Трансатлантична Спільнота. Мости дружби: Україна – Румунія» тощо.
Надзвичайний і Повноважний Посол РУМУНІЇ в Україні пан Корнел Іонеску подякував Українській Конфедерації Журналістів за актуальну ініціативу й послідовну роботу у створенні нового міжнародного проекту «Україна – Трансатлантична Спільнота. Мости дружби: Україна – Румунія» та запевнив у майбутній співпраці.

Нагорний Сергій Сергійович, Директор Міжнародного проекту, Українська Конфедерація журналістів 27 червня 2014р.

Довідково:
Запрошуємо усіх зацікавлених ЗМІ, науковців, бізнесменів, експертів та громадян обох країн для участі у міжнародному
проекті «Україна – Трансатлантична Спільнота. Мости дружби: Україна – Румунія».
Розміщення інформації про Вашу компанію у цьому проекті надасть їй можливість вийти на новий світовий рівень, знайти іноземних партнерів та залучити інвесторів.


Для участі у цьому престижному проекті будь ласка звертатися за тел.: (044)45-777-43

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.