[ 2015-03-17 ] «СЬОГОДНІ ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО – ЦЕ АВАНГАРД НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ»


У Верховній Раді України Генеральний директор міжнародного проекту Української конфедерації журналістів пан Нагорний Сергій Сергійович підготував статтю «Ісламський банкінг в Україні: нове вікно можливостей» (у співавторстві) на Парламентські слухання «Про шляхи стабілізації банківської системи України» 18 лютого 2015 р. та прийняв активну участь на Парламентських слуханнях 11 березня 2015р. у м. Києві.

11 березня 2014 р. на запрошення заступника голови Верховної Ради України Сироїд О. І. Генеральний директор міжнародного проекту «Європейський Київ. Нова епоха. Шевченківський район» Нагорний С. С. зробив доповідь «Україна в ІІІ тисячолітті: перспективи громадянського суспільства, бізнесу й держави» та зазначив на актуальності тематики Парламентських слухань "Роль, значення та вплив громадянського суспільства на формування етнонаціональної політики єдності в Україні" і висловив думку, що саме після Революції Гідності у 2014р. відкрились перспективи стосовно розбудови потужного громадянського суспільства та потужної держави в Україні, що передбачатиме нову модель стосунків між громадянським суспільством, державою та бізнесом.

«Сьогодні громадянське суспільства – це авангард незалежної держави» – наголосив Генеральний директор Нагорний С. С.

Доповідач відмітив, що без потужного громадянського суспільства не буде потужної демократичної України серед держав Європейського Союзу та розглянув перспективи утвердження громадянського суспільства в Україні й підбиваючи підсумки на основі проведеного аналізу, особливо обґрунтував висновок, що ключовим розв’язанням українсько-російського конфлікту і повного припинення ворожої агресії проти демократичної України та її європейських цінностей у майбутньому буде подальша розбудова потужного громадянського суспільства.

Наприкінці свого виступу Генеральний директор Нагорний С. С. надав рекомендації і пропозиції для нової влади щодо покращення досягнення ефективної взаємодії між громадянським суспільством, бізнесом й державою.

У Парламентських слуханнях взяли участь представники уряду, громадських організацій, іноземні посли, провідні науковці та експерти.

Дивiться відео з Парламентських слухань "Роль, значення та вплив громадянського суспільства на формування етнонаціональної політики єдності в Україні" // www.rada.gov.ua

 

ДОВІДКОВО:

 У 2015 році Українська конфедерація журналістів започаткувала міжнародний проект «Європейський Київ. Нова епоха. Шевченківський район».

Це єдиний в країні видавничий проект, який представлятиме нове обличчя української політики – Голову Київської міської державної адміністрації Кличко В. В., голову Шевченківської райдержадміністрації Гаряга О. О. та молодий колектив, на шпальтах якого буде висвітлено нове бачення стану та розвитку такої відомої Київської міської державної адміністрації центрального району м. Київа його перспективи багатосторонньої співпраці за європейськими стандартами.

Запрошуємо усіх зацікавлених ЗМІ, науковців, бізнесменів, експертів та громадян для участі у міжнародному проекті «Європейський Київ. Нова епоха. Шевченківський район».

 Розміщення інформації про Вашу компанію та організацію у цьому проекті надасть їй можливість вийти на новий світовий рівень, знайти іноземних партнерів та залучити інвесторів і приверне більшу увагу науковців, реформаторів, бізнесменів, експертів та громадян України та ЄС.

Для участі у міжнародному проекті «Європейський Київ. Нова епоха. Шевченківський район» будь ласка звертатися до Нагорного С. С за тел.: (044)45-777-43 , додатковий 11 28,

E-mail: utc@publish.org.ua ; niss_contact@ukr.net

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.