[ 2013-02-13 ] 11 лютого в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулася презентація одного з непересічних найяскравіших видань нашого часу книги “Національні лідери України».


Це третє видання, яке продовжило серію книг Всеукраїнської програми «Золотий фонд нації», започаткованої 2009 року. В об’ємному томі представлені біографічні дані та етапи професійного і кар’єрного зростання найвидатніших представників української еліти, відомих людей у політиці, різних галузях державного управління, суспільної діяльності, економіки, науки, освіти, медицини, юриспруденції, духовності, культури, мистецтва та інших сфер діяльності, а також відомості про підприємства-флагмани в народному господарстві країни. Почесне місце на шпальтах видання зайняли життєписи Президентів України та вищих духовних осіб держави. Подія не залишилася поза увагою українського бомонду та служителів церкви. Учасники Всеукраїнської програми «Національні лідери України» та гості заходу отримали благословення з уст отця Олександра, священика Катюжанської парафії Київської області та отця-мітрата Михаїла, священика Коломийсько-Чернівецької єпархії Української греко-католицької церкви Івано-Франківської області. Національний академічний театр імені Івана Франка привітав гостей презентації постановкою драми "Романси. Ностальгія". (За мотивами п’єси Михаіла Себастіану «Безіменна зірка»). Під час урочистого нагородження під керівництвом ведучих заслуженого артиста України, актора Національного театру імені Івана Франка Анатолія Гнатюка та співачки Анни Воєводиної були нагородженні відзнаками видатні особистості Української держави – Герої України, Герої козацтва, видатні діячі науки, культури, провідні будівельники та архітектори, енергетики, лікарі, вчителі, співаки, актори, журналісти та провідні діячі у засобах масової інформації та видатні представники у різних галузях, які можуть з гордістю носити почесне звання «Національний лідер»



"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.