news/video/video.flv 22 січня 2014 року о 14.00 годині в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться презентація та Гала концерт з нагоди виходу у світ книги «Енциклопедія дитячої творчості. Юні таланти України». - Новини - Український видавничий портал - who-is-who.ua

[ 2014-01-11 ] 22 січня 2014 року о 14.00 годині в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться презентація та Гала концерт з нагоди виходу у світ книги «Енциклопедія дитячої творчості. Юні таланти України».


22 січня 2014 року о 14.00 годині в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться презентація та Гала концерт з нагоди виходу у світ книги «Енциклопедія дитячої творчості. Юні таланти України». Проект є продовженням серії видань започаткованої у 2010 році з метою всебічного висвітлення роботи обласних департаментів і управлінь освіти та науки, представлення позашкільних закладів усіх регіонів, висвітлення досягнень творчості талановитих дітей та юнацтва, відзначення кращих дитячих та юнацьких колективів, навчальних та спортивних установ України. Випуск є підсумком роботи позашкільних установ та проведення «Року дитячої творчості» на виконання Указу Президента України Віктора Януковича від 28 грудня 2012 року № 756/2012 «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Видання розраховано на широкий читацький загал та стане у нагоді фахівцям по роботі з дітьми, благодійним організаціям в Україні та за кордоном, історикам, політичним та громадським діячам, людям не байдужим до майбутнього нашої держави.




"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.