[ 2014-12-23 ] ОБ’ЄДНАНІ АРАБСЬКІ ЕМІРАТИ ПРАГНУТЬ ПОГЛИБИТИ ЕКОНОМІЧНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО З УКРАЇНОЮ, ЗОКРЕМА, У СФЕРІ ЗАОХОЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ


«ОБ’ЄДНАНІ АРАБСЬКІ ЕМІРАТИ ПРАГНУТЬ ПОГЛИБИТИ ЕКОНОМІЧНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО З УКРАЇНОЮ, ЗОКРЕМА, У СФЕРІ ЗАОХОЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ»

Надзвичайний і Повноважний Посол ОАЕ в Україні Пан Абдулсалям Хареб Обайд Ар-Румейсі провів офіційний прийом з нагоди 43-ої річниці Національного Дня Об’єднаних  Арабських Еміратів 2 грудня 2014 року ум. Києві.

Під час офіційного прийому  Посол ОАЕ в  Україні Пан Абдулсалям Хареб Обайд Ар-Румейсі прийняв найтепліші вітання від Уряду України, дипломатичного корпусу, бізнесменів, громадських та релігійних діячів з нагоди 43-ої річниці Національного Дня Об’єднаних  Арабських Еміратів 2 грудня 2014 року ум. Києві.

На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла ОАЕ в Україні Пана Абдулсалямa Хареба Обайд Ар-Румейсі Генеральний Директор міжнародного проекту «Україна – Нові центри зростання. Мости дружби: Україна – ОАЕ» Нагорний С. С. та журналіст Нагорний Д. С. від імені Української Конфедерації Журналістів та Українського Видавничого Консорціуму привітав Посольство Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні з нагоди 43-го Дня Незалежності ОАЕ у м. Києві 2 грудня 2014 року і подарували ексклюзивне видання "Сучасні символи та атрибути державності України " за загальної редакції Болгова В.В.

На початку офіційного прийому з нагоди 43-ої річниці Національного Дня Об’єднаних Арабських Еміратів пролунали гімни Об’єднаних Арабських Еміратів та України після яких Надзвичайний і Повноважний Посол ОАЕ в Україні Пан Абдулсалям Хареб Обайд Ар-Румейсі подякував присутніх за щирі вітання, висловив подяку Президенту України, Уряду України та гостинному українському народу й звернувся до гостей і учасників заходу із промовою, відзначивши, що: «Об’єднані Арабські Емірати прагнуть поглибити економічне співробітництво з Україною, зокрема, у сфері заохочення інвестицій».

Після цього Надзвичайний і Повноважний Посол ОАЕ в Україні Пан Абдулсалям Хареб Обайд Ар-Румейсі запросив усіх гостей на урочистий прийом з нагоди 43-ої річниці Національного Дня Об’єднаних Арабських Еміратів, під час якого серед учасників вечора відбулась неформальна і тепла дискусія, розигріш лотереї призів від Посольства ОАЕ в Україні, дегустація націанальної арабської кухні, частування арабських страв та прянощів.

Офіційний прийом успішно пройшов у дружній та святковій атмосфері, наприкінці вечора всі гості отримали подарунки від Посольства Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні з нагоди 43-ої річниці Національного Дня ОАЕ.

2 грудня 2014 року, Посольство Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні (м. Київ)

Довідково:
Багатомний довідник "Сучасні символи та атрибути державності України " надає додатковий ілюстрований матеріал щодо символіки України, центральних органів управління - міністерств і відомств, адміністративно-територіальних одиниць держави. Весь кольоровий ілюстрований матеріал (герби, прапори, нагороди, емблеми, форми одягу, знаки розрізнення тощо )

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.