[ 2016-09-26 ] Вийшов друком VI том довідково-­енциклопедичного та біографічного видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати»


На сторінках книги представлено систему державних нагород України: звання Герой України, ордени, медалі, відзнака «Іменна вогнепальна зброя», почесні звання України, Державні премії України, президентські відзнаки.
Враховано всі зміни, що відбулися у нагородній справі з часу роботи над шостим томом: заснування відзнаки Президента України — ювілейної медалі «60 років визволення України від фашистських загарбників», відзнаки Президента України — ювілейної медалі «20 років незалежності України», відзнаки Президента України — ювілейної медалі «25 років незалежності України», відзнаки Президента України — пам'ятної медалі «25 років виведення військз Афганістану», відзнаки Президента України — медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників», відзнаки Президента України — ювілейної медалі «70 років перемоги над нацизмом», відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції», відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».
У виданні досліджено біографії понад 440 кавалерів та лауреатів державних нагород України.
Енциклопедія може бути корисною історикам, колекціонерам, політичним і громадським діячам та всім зацікавленим у дослідженнях нагородної справи України.
Розширену і доповнену інформацію з нагородної справи заплановано надалі опублікувати у VІІ томі довідково-енциклопедичного та біографічного видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати», яка побачить світ у I кварталі 2018 року.

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.