[ 2023-12-06 ] Запрошуємо до співпраці!


Запрошуємо до співпраці!

Шановні учасники та читачі історико-біографічного енциклопедичного видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати»!
Раді повідомити, що сьогодні завершується робота над дев’ятим томом.

Вихід друком заплановано до Дня Незалежності України (серпень 2024 р.).

Нагородна справа — частина історії кожної країни. Вона віддзеркалює систему цінностей та окреслює коло професійної еліти. Утворена за роки незалежності України система власних нагород стала невід’ємним атрибутом державності та суверенітету. Водночас це й офіційний вияв пошани держави до своїх громадян.
Енциклопедія «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати» всебічно інформує громадськість про нагородну систему України, а також широко висвітлює досягнення осіб, відзначених державними нагородами, яких упевнено можна назвати Гордістю Нації. На сторінках книги можна побачити представників найрізноманітніших галузей діяльності, людей різних національностей, віку з усіх куточків нашої країни. Є й ті, хто, на жаль, уже відійшов у вічність, але залишив по собі вікопомний слід. Кожна з цих особистостей, яка зробила свій вагомий внесок у розвиток держави, утвердження її суверенітету та зміцнення престижу на міжнародній арені, — однаково цінна для нас.
Адже поки будуть такі люди — буде й Україна.
Вихід чергового, вже дев’ятого, тому енциклопедії засвідчує, що держава завжди пишатиметься своїми громадянами, їхньою непереможною жагою до життя, патріотизмом, бажанням самовдосконалюватися та досягати нових вершин. Це особливо важливо в нинішні нелегкі для нашої Батьківщини часи. Приклад видатних співвітчизників має надихати кожного з нас на щоденну працю задля власного особистісного поступу, добробуту наших родин і, як наслідок, щасливого майбутнього мирної, сильної, успішної, неподільної й незалежної України.
Слава Україні!
Слава нашим Героям!

Обсяг – до 1 000 сторінок.
Шкіряна тверда обкладинка із золотим тисненням (подарунковий ексклюзивний формат).
Папір крейдований, глянцевий, підвищеної білизни.
Друк кольоровий.
Формат – А4.
Мова - українська.

Запрошуємо лауреатів державних нагород до співпраці.

Головний редактор
Дяченко Вікторія Миколаївна
телефон: +38 (095) 589-56-44
d.nagoroda@ukr.net

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.