[ 2009-09-30 ] 30 вересня 2009 року в Будинку кіно (м. Київ, Саксаганського, 6) відбулася урочиста презентація програми «Україна туристична - 2009».


Учасниками програми є кращі музеї, готелі та комплекси відпочинку України. Привітав учасників програми голова Державної служби туризму і курортів Пахля Анатолій Іванович, генеральний директор Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України Євдокименко Микола Іванович. Дріз Анатолій Іванович, режисер фільму «Завітайте в Україну», привітав учасників проекту та подякував їм за працю на ниві туризму на благо України, її потенціалу та привабливості. 4-й випуск книги знайомить читачів з різноманітними видами відпочинку в Україні. Цікаві розповіді про музеї та історичні пам’ятки держави нададуть змогу читачу ближче познайомитися з історичною спадщиною, а статті про цікаві туристичні місця нашої держави - спланувати свій відпочинок. Видання є цікавим не лише для зарубіжних гостей, а відкриє нові можливості відпочинку для українців.

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.