[ 2010-03-19 ] 18 березня 2010 року у великому конференц–залі Інституту педагогіки НАПН України відбулася презентація книги «Україна наукова. Національна академія педагогічних наук України


18 березня 2010 року у великому конференц–залі Інституту педагогіки НАПН України відбулася презентація книги «Україна наукова. Національна академія педагогічних наук України». Презентація книги проходила в рамках Загальних зборів Національної академії педагогічних наук України, де були присутні Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Володимир Полохало, Президент НАПН України Кремень Василь Григорович та багато видатних вчених, а також гості з Москви та Санкт-Петербурга. «Україна наукова. Національна академія педагогічних наук України» - перша книга Академії в статусі «Національної». До книги увійшли всі без винятку установи Національної академії педагогічних наук України. Президент НАПН України В.Г. Кремень висловив подяку Українському видавничому консорціуму за якісне видання книги «Україна наукова. Національна академія педагогічних наук України».

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.