[ 2010-04-16 ] Вельмишановні пані та панове! Український видавничий консорціум та видавництво «Інститут біографічних досліджень» презентують четвертий том всеукраїнського видання «Ювіляри України. Події та особистості XXI століття»


Вельмишановні пані та панове! Український видавничий консорціум та видавництво «Інститут біографічних досліджень» презентують четвертий том всеукраїнського видання «Ювіляри України. Події та особистості XXI століття» - книгу людських доль визначних особистостей. Кожна зі сторінок цього біографічного та історичного видання відкриває захоплюючий світ політичної, ділової, інтелектуальної, мистецької еліти нашої держави, світ фахівців, особистість і творчі злети яких позначені іскрою Божою. Вихід четвертого тому видання «Ювіляри України» приурочено до святкування 65-ї річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Спільно з Державним комітетом України у справах ветеранів війни вшанування учасників проекту відбудеться під час урочистої презентації книги 29 квітня 2010 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36). Запрошуємо Вас взяти участь у створенні унікального видання!

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.