[ 2010-05-21 ] Національна академія медичних наук України та Український видавничий консорціум розпочали проект "Україна наукова. Національна академія медичних наук України"


Україна наукова. Національна академія медичних наук України. ІІІ том із п’ятитомної серії іміджево-біографічних видань "Україна наукова" присвячений Національній академії медичних наук України. Книга докладно розповість про Академію, її історію і сьогодення, підпорядковані НАМН України медичні заклади, біографічні відомості членів НАМН України. Сподіваємось, що видання посилить високий авторитет, який має Академія в Україні і за кордоном, розкриє читачу відомості про той значний внесок, які роблять науковці Академії у розвиток медичної науки і охорону здоров'я нашої держави. Запрошуємо до співпраці наукові установи та членів Національної академії медичних наук України і пропонуємо розмістити інформаційні матеріали у книзі «Україна наукова. Національна академія медичних наук України». Контактні телефони редакції:(044) 457-77-43(багатоканальний) дод.2173, 2157, 2175. Директор видавничого проекту, член Національної спілки журналістів України - Нестерова Алла Іванівна,заступник директора видавничого проекту – Луговенко Ірина Дмитрівна,менеджер зі зв’язків з громадськістю – Софіна Тетяна Григорівна

"Міста і села України"

Знаєте цікаві новини про свій регіон. Володієте інформацією про непересічні досягнення своїх земляків. Нехай про це дізнаються всі, відправте новину нашим модераторам, і вона з`явиться на порталі.
Відправити новину...



Всі права захищено. Копіювання інформації з сайту без письмового дозволу адміністрації порталу заборонено.